Yhteiskunnan tukijalkana toimivan teollisuuden  kehittäjä & uudistaja

Omistamme teollista liiketoimintaa harjoittavia kasvuvoimaisia, listaamattomia yrityksiä. Olemme omistusyhtiöillemme pitkäjänteinen kumppani, joka tuo yhtiöille lisäarvoa vahvalla toimialaosaamisella sekä aktiivisella ja vastuullisella omistajuudella. Olemme sitoutuneet kehittämään pitkäjänteisesti omistamiemme yhtiöiden suorituskykyä ja kestävää liiketoimintaa.

Neo Industrial rakentaa kestävää tulevaisuutta kehittämällä ja uudistamalla modernin yhteiskunnan tukijalkana toimivaa teollisuutta.

Toimimme tällä hetkellä kaapeliteollisuuden parissa. Kasvustrategiamme keskiössä on nykyisen liiketoimintamme kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantaminen sekä markkina-aseman vahvistaminen erityisesti Pohjoismaissa. Tavoitteenamme ovat myös onnistuneet yritysostot nykyisen kaapelitoimialan rinnalle.

Tavoitteenamme on olla tulevaisuudessa monialayhtiö, joka luo uusia mahdollisuuksia älykkäälle ja energiatehokkaalle yhteiskunnalle.

Neo Industrialin liikevaihto vuonna 2018 oli 104 miljoonaa euroa. Yhtiön B-osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella NEO1V.