Toimimme siellä missä energiamurros tapahtuu


Olemme suomalainen teollisuusyhtiö, joka toimii kaapeli- ja kumiteollisuudessa.

Omistamme kaapelituotteita ja -ratkaisuja suunnittelevan ja valmistavan Reka Kaapelin, joka kehittää vastuullisesti pohjoisiin olosuhteisiin sopivia, laadukkaita ja pitkäikäisiä sähköistysratkaisuja.

Tämän lisäksi omistamme teollisia kumituotteita valmistavan Reka Kumin. Yhtiön toiminta perustuu korkeaan kumiosaamiseen, sekä ketterään ja asiakaslähtöiseen tekemiseen räätälöimällä laadukkaita ratkaisuja asiakkaiden omaan tuotantoon.

Omistusten myötä Reka Industrial on mukana edistämässä energiamurrosta ja kulkuneuvojen sähköistymistä. Teollisena perheyhtiönä sitoudumme kehittämään pitkäjänteisesti yhtiöidemme suorituskykyä ja kestävää kehitystä.

Viimeisen 120 vuoden aikana Reka on kasvanut eri vaiheiden läpi kansainvälisesti tunnetuksi ja arvostetuksi teollisuusyritykseksi. Vuosien saatossa olemme vakiinnuttaneet paikkamme laadukkaiden kaapeli- sekä kumiratkaisujen toimittajana teollisuuden tarpeisiin.

Reka Industrialin liikevaihto vuonna 2021 oli 158,1 miljoonaa euroa. Reka Industrialin B-sarjan osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella REKA.