Nestor Cables - Osa vahvaa ja korkealaatuista suomalaista kaapelinrakentamisperinnettä

Nestor Cables kehittää, valmistaa ja myy optisia ja kuparijohtimisia tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleita sekä valokaapelitarvikkeita. Tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi erilaiset instrumentointikaapelit, kuten esimerkiksi datakeskuksissa ja öljynjalostamoissa käytetyt kaapelit, sekä raja- ja kulunvalvontaan soveltuvat optiset erikois- ja kenttäkaapelit. Kaapeleiden lisäksi Nestor toimittaa asennusmateriaalia NesConin-tuotemerkin alla sekä muita erikoisratkaisuja erilaisiin asiakastarpeisiin.

Nestor Cablesilla on erittäin vahva markkina-asema Suomessa, minkä lisäksi yhtiön päämarkkina-alueita ovat Eurooppa, Baltia, Yhdysvallat ja Lähi-itä sekä Itä-Afrikka. Nestor Cables työllistää noin 100 henkilöä.

Nestor Cablesin juuret juontavat jo Nokia Cablesin ajoille. Oulussa vuonna 2008 toimintansa aloittanut tehdas tuottaa ja toimittaa tuotevalikoimasta riippuen vuosittain 60 000 – 80 000 kaapelikilometriä eri puolille maailmaa.

Ulkomaan myynti- ja markkinointitoiminnot on keskitetty pääkaupunkiseudulle Vantaalle, ja kotimaan ja Baltian myynti Ouluun. EdustajiaNestorilla on Balkanilla, Ruotsissa ja Norjassa sekä Lähi-idässä, Algeriassa ja Yhdysvalloissa.

Nestor Cables on kaapelivalmistajien kattojärjestön Europacablen jäsen.

Lisätietoja: www.nestorcables.fi