Nestor Cables kehittää, valmistaa ja myy optisia ja kuparijohtimisia tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleita sekä valokaapelitarvikkeita.

Tämän lisäksi erilaiset instrumentointikaapelit kuten esimerkiksi datakeskuksissa ja öljynjalostamoissa käytetyt kaapelit sekä raja- ja kulunvalvontaan soveltuvat optiset erikois- ja kenttäkaapelit kuuluvat tuotevalikoimaamme. Kaapeleiden lisäksi tarvittava asennusmateriaali toimitetaan NesConin -tuotemerkin alla.Toimitamme myös erikoisratkaisuja kuten FTTA ja FTTH erilaisten asiakastarpeiden mukaan.

Nestor Cables on osa vahvaa ja korkealaatuista suomalaista kaapelinrakentamisperinnettä ja yhtiön juuret juontavat jo Nokia Cablesin ajoille. Nestor Cables Oy työllistää n. 80 henkilöä, joista valtaosalla on pitkä kokemus kaapelialalta. Oulussa vuonna 2008 toimintansa aloittanut tehtaamme tuottaa tuotemixistä riippuen vuosittain 60 000 – 80 000 kaapelikilometriä, toimitettuna asiakkaillemme eri puolilla maailmaa.

Suomessa Nestorilla on erittäin vahva markkina-asema ja kotimaan lisäksi toimintamme päämarkkina-alueita ovat Eurooppa, Venäjä, Kazakstan, Ukraina, Baltia, Ruotsi, Norja, Balkan, USA ja Lähi-itä sekä Itä-Afrikka. Ulkomaan myynti- ja markkinointitoiminnot on keskitetty pääkaupunkiseudulle Vantaalle ja kotimaan ja Baltian myynti Ouluun. Nestorilla on Pietarissa oma myyntitoimisto, joka hoitaa Venäjän ja CIS-maiden myyntiä. Edustajia on Balkanilla, Ruotsissa ja Norjassa sekä Lähi-idässä, Algeriassa ja USAssa.

Nestor Cables on kaapelivalmistajien kattojärjestön Europacablen jäsen.

www.nestorcables.fi